8 Березня

Третього березня відбулися святкові виховні заходи приурочені святу «Восьмого березня»

Для учнів першого класу організували конкурсну програму «Міс-Дюймовочка» вчителі початкових класів Бендюк С.А. та Копиток Т.Г. Програма була насичена цікавими номерами учасниць та неординарними підходами до підготовки домашнього завдання. Захід було проведено на високому рівні.

На фото Аліна Груненко та учениці 1 класу.

Цього ж дня відзначали свято «8 березня» й решта учнів школи. Учні 2-4 класів подарували святкову вітальню для своїх мам, бабусь, сестричок,… Концертну програму підготували педагог організатор Корецька О.А. та вчитель мистецтва Топчій Н.М. Всі присутні отримали низку задоволень від запальних танців та пісень учнів 2-4 класів. Гарним подарунком був виступ сімейного дуету (мами з сином) родини Луцишиних. Художні номери були переплетені гумористичними мініатюрами та красивими віршами.

Для учнів 5-8 класів було організовано конкурсну програму «Міс-Весняночка», яку підготувала вчитель історії Бережна М.О. Учасниці порадували присутніх своїми захопленнями, здібностями та талантами. Наприкінці заходу всі отримали цінні подарунки та грамоти.

Кiлькiсть переглядiв: 260

Коментарi

Для того, щоб залишити коментар на сайті, залогіньтеся або зареєструйтеся, будь ласка.