Свято пісні

7 листопада у Хрещенівській ЗОШ було надзвичайно галасливо і відчувалася святкова творча атмосфера, бо вперше проводився вокальний фестиваль «Пісня єднає серця», який поєднав биття сердець дітей, мам, бабусь, вчителів, жителів села. На нашому святі зібралися люди, які люблять, шанують і бережуть пісню, у яких пісня живе в серцях, душах, сім’ях, живе у їхніх родинах. Красиво одягнені та повні впевненості в собі учні разом зі своїми родинами, вчителями виконали у дуетах різнопланові пісні.

Відкрила наш фестиваль пісня «Наша родина» у виконанні дуету Надії Гузенко та Софії Чумак. Жодна країна світу не має такого скарбу як українська пісня, яку люблять у родині Галінських. У виконанні бабусі Євгенії Андріївни та внучки Жені прозвучала пісня «А чого калина віти розпустила».

Закінчився фестиваль загальною піснею всіх учасників «Добрі люди»!

Любіть свою Батьківщину, її чарівну мову та дзвінкоголосу українську пісню, продовжуйте традиції і обряди нашого народу, зберігайте і поповнюйте творчу спадщину України. Бо ми всі – представники великої родини нашої матері-Батьківщини. Родина до родини – то і є народ, то і є наша Україна.

Кiлькiсть переглядiв: 304

Коментарi

Для того, щоб залишити коментар на сайті, залогіньтеся або зареєструйтеся, будь ласка.